Joomla Free Templates by iPage Hosting

Hilversums Gemengd Koor

“SLOTAKKOORDEN”

IS DE NAAM VAN ONS LAATSTE CONCERT.

HET BELOOFT EEN MOOI CONCERT TE WORDEN MET LIEDEREN VAN VERSCHILLENDE COMPONISTEN, ZOALS BRAHMS, MENSELSSOHN, SCHUBERT, RHEINBERGER, E.A..

U BENT VAN HARTE UITGENODIGD OM NAAR DEZE “SLOTAKKOORDEN” TE KOMEN LUISTEREN EN DAARNA, ALS AFSLUITING, NOG IETS MET ONS TE DRINKEN.

ZONDAG 22 APRIL 2018 14.30 UUR

DE MORGENSTER Seinstraat 2, Hilversum

ENTREE  € 12,50 incl. consumptie in de pauze.

22 april 2018 SLOTAKKOORDEN

Op 22 april 2018 nemen wij afscheid van ons trouwe publiek met een concert dat wij de toepasselijke titel "SLOTAKKOORDEN” hebben gegeven. Het wordt een prachtig concert met liederen van onder meer Brahms, Mendelssohn, Schubert, en Rheinberger.

U bent van harte welkom dit afscheidsconcert bij te wonen en we nodigen u uit na afloop nog even iets met ons te drinken en  na te praten over 85 jaar Hilversums Gemengd Koor.

Dirigent:

Stephan Pas

Vleugel:

Annemieke Jussen

Locatie:

De Morgenster, Seinstraat 2, Hilversum

Tijdstip:

14.30 uur

Kaarten:

€12,50 inclusief gratis consumptie in de pauze.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via het contact-formulier