Meezingconcert - Het Gooi ontmoet Limburg

vrijdag 15 mei 2015 - 16.00 - 21.15 uur - locatie: Morgensterkerk Hilversum

HET GOOI ONTMOET LIMBURG

Het Hilversums Gemengd Koor nodigt u hartelijk uit mee te komen zingen tijdens een ontmoeting met koor Egelsheim uit Hegelsom. Dit koor komt op koorreis naar Hilversum en wil graag kennismaken met de lokale koren om naar elkaar te luisteren en met elkaar te zingen. Wij hebben daarom een muzikale ontmoeting georganiseerd op vrijdag 15 mei met het volgende programma:

16.00 – 16.15 uur: inloop

16.15 – 18.00 uur: repeteren van onderstaande werken

18.00 – 19.30 uur: borrel + soep + broodjes

19.30 uur: aankomst koor Egelsheim

20.00 uur: start gezamenlijk zingen en luisteren

21.15 uur: napraten met koffie/thee/drankje

De werken die we zullen instuderen zijn de volgende:

1.    Cantique de Jean Racine – Fauré

2.    Notre Père – Duruflé)

3.    Stabat Mater – Schubert

4.    We can be the ones – Martin (wordt gezamenlijk gezongen)

De Cantique en We can be the ones zullen we samen met Egelsheim zingen, het Stabat Mater en het Notre Père zingen we voor hen, en zij zullen ook één of twee werken voor ons zingen. Het geheel staat onder leiding van scheidend dirigent Nico de Boer, dus oud-leden die nog een keer onder zijn leiding willen zingen: grijp uw kans!

De kosten voor deelname zijn 15 euro incl. bladmuziek en drankjes tijdens het avondeten. U kunt zich opgeven via onze contactpagina.

We hopen op veel zangers en zangeressen uit het Gooi en een leuke kennismaking met Limburgse zangcollega’s!